הרמת נשקלים כבדים בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

09/11/2023 | 13:48 | מאת: ירדן

היי ד"ר שלום וברכה אני בהריון שבוע 15+3 אני אציין שלא הייתי מרימה משקלים כבדים לפני ההריון אולי שישיית נגיד מים או סודה דברים כאלה עוד הייתי מרימה ואתמול נגיד הרמתי כיסא אחד הכתר פלסטיק אמנם זה לא כבד אבל יש ממה לחשוש ברוך השם אין לי כאב או חס וחלילה דימום ואם במידה אישה בהריון מרימה משקלים כבדים חייב להיות כאבים ודימום או שלא בהכרח?

שלום ירדן, ההנחיה בהריון היא שניתן להרים משקלים דומים למה שהרמת לפני. כלומר- לא הייתי מתחילה לבצע כעת אימוני כושר עם משקולות אך אין מניעה מהרמה של דברים שהרמת טרם ההריון. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה