הריון צעיר, להמתין או לא?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

09/11/2023 | 12:47 | מאת: שירה

גיליתי שאני בהריון הבדיקות דם והבטא היו טובות שבוע שעבר הייתי בא״ס והרופא ביקש לחזור שוב היום(שבוע אחרי) חזרתי, הרופא מסר שיש שק הריון וחלמון(כמו פעם שעברה) אך נראה שלא מתפתח ואמר שנראה שהגוף מתחיל לקבל את זה(הפרשות חומות) במרץ חוויתי הפלה ספונטנית. שתי שאלות: 1. האם יש מה להמתין עוד? או שלקבל החלטה לגבי ההפלה(להמתין לספונטנית/כדורים או גרידה) 2. המצב מתחיל להדאיג אותי מעט *אציין ששני ההריונות ספונטניים

שלום שירה, בדרך כלל מומלץ לחכות 11 ימים מהאולטרה סאונד הראשון שהדגים שק הריון ושק חלמון לפני שקובעים שההריון לא מתפתח בצורה תקינה. ממליצה לך לבצע אולטרה סאונד חוזר בעוד שבוע. אם מופיע דימום טרי אדום או ההפרשות החומות מתגברות גם אז יש לגשת להיבדק. בהצלחה

10/11/2023 | 15:58 | מאת: שירה

לצערי כבר התחיל דימום(עברתי הפלה אחת אז כבר מבינה שזו הפלה) תודה בכול מצב

מנהלי פורום הריון ולידה