מתי ללכת להיבדק?? ….

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

09/11/2023 | 12:33 | מאת: ליאת

היי פרופ׳ שבוע 26, הריון ראשון יקר. עד לא מזמן הייתי כמעט כל שבוע נבדקת. לפני מספר ימים התחתון כולו היה ספוג במים (ייתכן שתן וזיעה) אבל אין לי מושג אם חלילה זה ירידת מים. דיברתע עם האחות שהנחתה אותי לשים פד ולהיבדק. עבר כמעט שבוע ולא נבדקתי בסוף. יש לי תור עוד שבועיים להערכת משקל העובר. חמסה חמסה מרגישה תנועות אבל לעתים מרגישה מעין כאבים כשהעובר זז ואין לי מושג האם מדובר על צירים מוקדמים או האם זה נורמלי. רציתי לשאול באילו מצבים ללכת למוקד להיבדק?? אני באמת לא יודעת תודה

שלום ליאת, בכל מקרה של רטיבות מוגברת, תחושת לחצים או צירים מוקדמים- מומלץ לגשת להיבדק במוקד לרפואת נשים או מרכז בריאות האישה. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה