יוטירוקס לפני בדיקת tsh

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

08/11/2023 | 18:55 | מאת: אירנה

שלום, נותנת יוטירוקס בגלל תת פעילות שהתחילה בהריון ואספירין למניעת רעלת (כליה אחת). האם לפני ספירת דם ובדיקת רמת tsh צריך להפסיק נטילה ואם כן, כמה זמן לפני? בנוסף, האם לא מומלץ לקחת תוסף אומגה כשנוטלים אספירין? תודה

שלום רב, אין צורך להפסיק נטילה. לגבי אומגה 3 ואספירין אני לא מכירה קשר. בכל מקרה ממליצה לפנות למרכז הטרטולוגי של משרד הבריאות בטלפון 02-5082825 או להריופון אסף הרופא בטלפון 08-9779309 לגבי אינטראקציה בין התרופות בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה