עצם זרוע קטנה בשבוע וחצי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

07/11/2023 | 19:31 | מאת: טל

שלום, באולטרסאונד שהתבצע בשבוע 31 ושלושה ימים, עצם הזרוע יצאה מתאימה לשבוע 30 ואפס ימים...עצם הירך יצאה בגודל תקין - שבוע 31 וחמישה ימים. בנוסף יש לעובר, מוקד בחדר השמאלי שהתגלה בטרימסטר השני ונשאר באותו גודל. בדיקת הניפט יצאה תקינה אם כי נעשתה עם אחוז דנ"א עוברי של 4 אחוז בלבד. האם יש סיבה לדאוג לגבי תסמונת דאון? האם זה נחשב שיש כעת 2 סמנים רכים? האם שבוע וחצי מאחור זה עדיין תקין? לציין גם שבאולטרסאונדים הקודמים, עצם הזרוע הייתה בגודל תקין.

שלום טל, ממליצה לך לפנות חרופא/ת הנשים המטפל/ת שלך לצורך קבלת הסבר מלא על על הממצאים. יש עוד פרטים שחסרים כמו המשקל הכללי של העובר ומהלך ההריון שלך ועל כן הרופא/ה שלך שמכיר/ה אותך במהלך כל ההריון יוכל לענות בצורה מפורטת. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה