קרטיה בתחילת היריון IVF

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

06/11/2023 | 10:29 | מאת: עדי

שלום דוקטור, החזרת 2 מוקפאים ב 18.10 ב 1.11 בטא חיובי. בהריון הקודם מ-IVF היו דימומים בתחילה והרופא המליץ על קרטיה ועזר מאד ובעבר היה לידה שקטה. האם להתחיל לקחת קרטיה?

שלום עדי, קרטיה הוא שם אחר לתרופה בשם אספירין. אספירין ניתן בהריון בכל מיני התוויות. דימום בתחילת ההריון הוא לא התוויה לנטילת אספירין. ייתכן שקיבלת אספירין מסיבה אחרת. בכל מקרה ממליצה מאוד לפנות לרופא.ה נשים המטפל.ת שלך או ליחידת ה- IVF בה ביצעת את הטיפולים ולהתייעץ איתם. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה