האם העליות בטא תקינה?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

05/11/2023 | 14:29 | מאת: חני

היי ד"ר ב 31.10 בטא 1492 היום 5.11 בטא 2219 האם תקין? ישנם דימומים קצת, נצפה שק הריון ברחם.

06/11/2023 | 12:38 | מאת: חני

מעדכנת שהיום נצפה שק הריון ברחם עם חלמון אך ללא הד עוברי או דופק.. מתאים לשבוע 5+2

שלום חני, לאחר שנצפה שק הריון בתוך הרחם, אנחנו כבר פחות מתייחסים לגרף העלייה של הבטא. את צריכה להמשיך מעקב באמצעות אולטרה סאונד ולחזור על בדיקת אולטרה סאונד נוספת 14 ימים לאחר הבדיקה הראשונה. אם מופיע דימום, כאב בטן עוצמתי, הפרשה חריגה, מומלץ לפנות לבדיקה רופא.ה נשים במוקד/מיון נשים. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה