מבולבלת מהחישוב - הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

02/11/2023 | 10:02 | מאת: שירה

וסת 3 חודשים אחרונים - 8.9, 14.8, 4.7 - עשיתי 3 פעמים בטא - 1574, 2958 ולאחר מכן הרופא נתן לי עוד בדיקות - בטא 6485, e2 1458, פרוגסטרון 26.7 היום הייתי בא״ס - הרופא אמר שזה נראה מתאים לשבוע 5(ואני לא יודעת כי המחזור לא בדיוק היה סדיר), אמר שרואים שק הריון ושק חלמון . היו קצת הפרשות. אני ממש רוצה בשורות טובות

שלום שירה לא הבנתי מה השאלה. במקרים בהם הווסת לא סדירה קובעים את גיל ההריון לפי אולטרה סאונד. ממליצה לפעול לפי ההנחיות של הרופא/ה המטפל/ת בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה