מים מירליים מבקבוקי פלסטיק

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

01/11/2023 | 21:28 | מאת: נגה

היי שבוע 25. התמי 4 התקלקל וכרגע האופציה זה מים מהברז או מים מינרליים מבקבוק פלסטיק. אנינחוששת מהבקבוק פלסטיק כי קראתי שהוא חשוף ימים שלמים לחום ופולט חומרים רעילים. האם עדיף מים מהברז? פשוט הטעם לא טעים לי אבל מצד שני חוששת

שלום נגה בשבוע 25 תהליך יצירת המערכות בגוף של העובר כבר הסתיים והסבירות לנזק ממים היא נמוכה. ממליצה לך לרכוש מים מחנות מסודרת בה הסיכוי ששמרו על הבקבוקים בתנאים נאותים הוא הגבוה ביותר. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה