הציעו לי זירוז לידה ואני מתלבטת

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

01/11/2023 | 16:59 | מאת: דינה

שלום קבעו לי תור בבי"ח לזירוז ביום ראשון (אני אהיה בשבוע 41+3) רציתי לשאול מה האפשרויות העומדות בפניי כדי שאוכל לדעת מה לבחור: 1. איזה סוגי זירוז יש? והאם יש להם יתרונות / חסרונות? 2. מה הכי פחות כואב? 3. מה הכי פחות מסוכן? 4. אגב, האם בשלב זה באמת מומלץ לעשות זירוז או שכדאי לחכות עוד? תודה!

שלום לך אפשרויות הזירוז העומדות בפנייך משתנות בהתאם לתנאי הפתיחה הצווארית. אין לי דרך לענות בלי לבדוק אותך. ממליצה להתייעץ על כל הפרטים הללו בבית החולים בו את עתידה ללדת. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה