לאחר הפלה טבעית.

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

01/11/2023 | 13:07 | מאת: אנונימית

היי עברתי הפלה טבעית בשבוע 9 לפני שבועיים וחצי. בבדיקה שבוע וחצי לאחר ההפלה באולטרסאונד נרשם שרירית הרחם דקה ושחלות תקינות. עקב הפרשה חומה בניגוב נבדקתי שוב 4 ימים לאחר מכן ונרשם שרירית הרחם 8.5 מ״מ ויש 2 זקיקים בשחלה הימנית בגודל של 12-23 ס״מ. הטכנאית אולטרסאונד אמרה שזה נראה שאני לפני ביוץ. נלקחה גם בטא בדם והיה 46 יכול להיות שהגוף התכונן לביוץ למרות שהבטא הייתה עדיין 46? אם לא מתי הביוץ אמור להגיע? מה אז ראו באולטרסאונד? כי גם הרירית השתנתה מאוד מהבדיקה הראשונה שהייתה כמה ימים לפני זה תודה

01/11/2023 | 13:08 | מאת: אנונימית

מתקנת 12-13 ס״מ*

שלום לך קשה לדעת בוודאות רק על סמך התיאור שלך. בכל מקרה ממליצה לחזור על אולטרה סאונד ובדיקת בטא בעוד שבוע ולקבוע תור בהקדם לרופא.ה נשים מטפל.ת בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה