תנועות עובר שבוע 20

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

31/10/2023 | 13:58 | מאת: אנונימית

היי, אני בשבוע ה20 להריון. לפני שבוע/שבועיים בערך התחלתי להרגיש תנועות במהלך היום, כאשר הן היו מורגשות בעיקר בלילה. אתמול בלילה פחות הרגשתי תנועות כמו שהייתי רגילה כל ערב, כמעט ולא היו בכלל (רק אחרי שאכלתי קצת מתוק הרגשתי ממש ממש בקטנה), אבל כן הרגשתי מידי פעם במהלך היום תנועות. זה הלחיץ אותי קצת כי עד עכשיו כן הרגשתי תנועות בלילות. האם יש סיבה לדאגה? הבנתי שבשבוע הזה לא ממש סופרים תנועות עובר, האם יש מה לעשות בנידון או שזה נורמלי לא להרגיש תמיד תנועות? אציין שכרגע אני כן מרגישה מידי פעם תנועות. תודה רבה מראש 🙏🏻

שלום לך בשבוע כזה דפוס התנועות עדיין לא קבוע. כל עוד את מרגישה מדי פעם זה תקין בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה