שבוע 5 -שאלה ממש דחופה לי תודה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

31/10/2023 | 13:20 | מאת: שרה

שלום וברכה ותודה על הפורום זה ממש עזרה גדולה היה לי החזרה של עובר אחד בן 5 ימים בתאריך 12.10 בתאריך .10 .23 בטא ב"ה 261 אתמול 30.10 בטא 3959 ראו שק הריון ושק חלבון שוב ב"ה -לא ראו עדין דופק :( כבר יומים יש לי דימום רק בניגוב לא הרבה ואני בלחץ מטורף שא"א לתאר במילים אני לוקחת 4 נרות של אנדומטרין 2 אסטרופם + אתמול הוסיפו לי בגלל הדימום 2 דופוסון אשמח מאד לעזרתך 1 איזה שבוע אני היום 2 מה ניתן לעשות עם הדימום הזה :( 3 לגבי הדופק מתי צריך לראות ? תודה שוב על כל העזרה

שלום שרה, 1. לגבי גיל ההריון הוא נקבע לפי מועד החדרת העוברים ולפי בדיקת האולטרה סאונד. כשתקבלי סיכום של הטיפול יחידת ה IVF בה ביצעת את הטיפולים תיתן לך סיכום שבו יהיה רשום במפורש מה הוא תאריך ובת אחרונה ומה גיל ההריון. לפי הנתונים שנתת זה אמור להיות סביב ה23.9 אבל תבקשי מהם תאריך מדויק. 2. לגבי הדימום ממליצה להיבדק אצל רופא/ת נשים ולקבל הנחיות מלאות מעבר לטיפול בדופסטון 3. מומלץ לחזור על אולטרה סאונד בעוד 7-10 ימים בהצלחה

לפי ה23.9 היום את 5+ ארבעה ימים בהצלחה

01/11/2023 | 20:10 | מאת: שרה

תודה על התשובה הרופא נתן לי דופסון 3 פעמים ביום אבל :((((((((((((( אתמול בלילה היה לי הפלה פשוט הדימום התגבר ...... נאסוף אופימיות וכוחות לטיפול הבא שבעזרת ה' יצליח אמן !!! תודה לך

מנהלי פורום הריון ולידה