מנסה להיקלט כבר חצי שנה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

31/10/2023 | 09:37 | מאת: ממ

בבדיקה סמוך לביוץ הרופא אמר שמתרחש ביוץ אבל הרירית דקה. המליץ אסטרופם 2 מג פעמיים ביום החל מהיום השני למחזור ל28 ימים. בכמה צפוי להדחות הביוץ? האם אסטרופם עם אחוזי הצלחה גבוהים לעיבוי רירית?

שלום לך אני לא מכירה את הפרוטוקול הזה. ממליצה לך לפנות לרופא/ה המטפל/ת שלך לוודא את המינון ואת משך הטיפול. בנוסף במידה והרירית אכן דקה ייתכן ויש צורך בהדגמת רירית הרחם למשל בהיסטרוסקופיה, ממליצה לבדוק מול הרופא/ה שלך. בהצלחה

31/10/2023 | 13:46 | מאת: ממ

סליחה, זה למשך 14 יום 2 כדורים ביום

מנהלי פורום הריון ולידה