חשיפה לחומר הדברה בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

30/10/2023 | 17:08 | מאת: נגה

שלום, אני בשבוע 25 וכיום נודע לי שביצעו ריסוס כנגד נמלת האש על גבי דשא הבניין. החומר נקרא גרנולר והחומר הפעיל פיפרוניל 0.05. אני גרה בקומה 5. האם יש סכמה מהחומר?? ממה שהבנתי מהמדביר החומר בטוח לבני אדם ולבע"ח אבל בכל זאת הייתי מעוניינת להתייעץ איתך האם יש חלילה סכנה כלשהי?? האם מותר לי להיות בבית עם חלונות פתוחים? כרגע סגרתי כי אין לי מושג מה מידת התפשטות החומר תודה

שלום נגה בכל שאלה בנוגע לחומרים אליהם ניתן להיחשף בהריון, ניתן לפנות למרכז הטרטולוגי של משרד הבריאות בטלפון 02-5082825 או להריופון אסף הרופא בטלפון 08-9779309 בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה