האם הערכת משקל לא נכונה?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

29/10/2023 | 18:01 | מאת: דינה

שלום אני בשבוע 40+4. העובר שלי בהערכת משקל של 3640. מצד שני, הבטן שלי קטנה, אני בכלל לא נראית בחודש 9. הרבה אומרים לי את זה. אני שמה לב לזה במיוחד שאני מסתכלת על נשים אחרות בהריון שיש להן בטן ממש גדולה (והעובר שלהן אפילו שוקל פחות) איך זה הגיוני? אולי הערכת משקל אצלי לא נכונה? תודה!!

שלום דינה מבנה וצורת הבטן יכולים להשתנות מאישה לאישה ותלויים בהרבה גורמים בין היתר משקל העובר. כל מקרה הערכת משקל היא כשמה כן היא הערכה ויש לה סטייה של עד 15-20% לשני הצדדים. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה