חשיפה לחולה קורונה בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

28/10/2023 | 21:04 | מאת: ליאת

אני בשבוע 25, שמירת הריון ורוב הזמן בבית. הגיע אלינו ללילה קרוב משפחה להתארח והוא לא מפסיק להשתעל. בהנחה וחלילה יש לו קורונה, מה ההשלכות על זה בטרימסטר שני. עשיתי בעבר 3 חיסונים לקורונה וגם התחסנתי לא מזמן לשפעת תודה

היי ליאת, גם אם חלית בקורונה כעת, כל עוד אין קוצר נשימה, חום מאד גבוה, או תופעות נוספות מדאיגות- לא אמורה להיות השפעה על ההריון. אם יש לך תסמינים מדאיגים, יש לפנות לבדיקה רפואית בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה