חשיפה לעובש בהריון…..

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

28/10/2023 | 18:05 | מאת: זוהר

היי חודש 6. המזגן שלנו מריח כמו טחב כשדולק וגם כשמפסיקים אותו הריח נשאר מספר ימים. פתאום מגלה שכל הבית מרושת בעובשים. במטבח, אמבטיה ומניחה שעוד כמה מקומות. ופתאום בחרדות מהמצב. השכירות מסתיימת עוד חודשיים וכרגע אין ביכולתי לטפל בכל העובש פה. האם כרגע החשיפה המרובה חלילה יכולה להזיק להריון בשלב הזה? האם מומלץ לעבור למשפחה שלי כדי להימנע מהמשך החשיפה? מאוד מודאגת

היי זוהר, טחב ועובש באופן כללי אינו מומלץ בחשיפה ממושכת. כל עוד את חשה בטוב ללא קוצר נשימה או תסמינים נוספים, סיכוי נמוך שישפיע על ההריון. אם בכל מקרה דעתך לא נינוחה, ממליצה לפנות להריופון בטלפון 08-9779309 לצורך מידע נוסף בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה