צוואר הרחם מחוק 50 אחוז

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

25/10/2023 | 19:51 | מאת: דינה

שלום שבוע 40 היום הייתי בבי"ח במעקב הריון עודף. אמרו לי שצוואר הרחם מחוק 50% ואין בכלל פתיחה. (לא מרגישה צירים נכון לעכשיו). תוך כמה ימים בערך הלידה אמורה לקרות במצב כזה? (פשוט אנחנו רוצים לנסוע לצפון ליום אחד ולא יודעים אם כדאי, כי אני רוצה ללדת בתל השומר, ואנחנו לא רוצים שהלידה תתפוס אותנו בצפון). תודה!!

25/10/2023 | 20:02 | מאת: דינה

הראש של העובר נמצא ב S 3 אם זה משנה

היי דינה, אין לדעת מתי בדיוק תהיה הלידה, כי במידה ומדובר בלידה חוזרת התנאים הצווארים יכולים להיות פחות טובים ולידה יכולה להתפתח במהירות יותר מאשר אם זו לידה ראשונה. בהצלחה

26/10/2023 | 11:26 | מאת: דינה

תודה, אם זו לידה ראשונה, יש אפשרות להעריך?

מנהלי פורום הריון ולידה