לא מחוסנת לטוקסופלסמה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

23/10/2023 | 13:15 | מאת: נועה

שלום, טרימסטר שני. עשיתי קניות בסופר ושמתי בעגלה את הבשר אבל בטפשותי ללא שקית. מעל לבשר שמתי עגבניות, רסק, טונה ולימונים שהיו בשקית. הבשר נטף כולו והרטיב חצי מהעגלה (עגלה ביתית מבד) והעגבניות שרי שהיו ארוזות באריזת פלסטיק היו מעל לבשר. באריזה היו חורים קטנים לאוורור. האם העגבניות בטוחות לאכילה בהנחה וספגו את הנוזל מהבשר? במידה ולא, אם אשים אותם בטוסטר לטוסטים והעגבניות יתחממו, האם זה בטוח לצרוך אותם?? יש לציין שהבשר נשאר סגור אבל לא יודעת האם הנוזלים זה מים מהולים במיצי הבשר

היי נועה, במידה ואת שוטפת טוב מניחה שלא תהיה בעיה לאכול את העגבניות, בכל מקרה ממליצה להיוועץ עם ההריופון 08-9779309 בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה