פוביה מפירות וירקות בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

23/10/2023 | 08:18 | מאת: קארין

היי מאחר ומדובר בהריון יקר, פיתחתי סלידה מכל מה שקשור לירקות ופירות בגלל ריסוס. אתמול הייתי בסופר ורכשתי בננות. בדיוק סדרו אותם על המדפים מהארגזים והבננות היו רטובות. הגיוני שאולי נרטבו כי הסחורה טריה אבל מצד שני כבר נכנסתי לחרדות ששטפו אותן בחומרים מזיקים ואפילו אקונומיקה. האם לדעתך בטוח לאכול אותן? במידה ושוטפת מתחת לברז ומקלפת קליפה

היי קארין, אני רוצה להאמין שאף אחד לא שטף את הבננות באקונומיקה ומדובר ברטיבות מכיוון שהיו באחסון קר. בכל מקרה אם יש לך ספק, לא הייתי אוכלת את הבננות. אם יש לך שאלות נוספות בנוגע לחומרי ריסוס ממליצה לפנות להריופון 08-9779309 בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה