מותר לוותר על ירקות ופירות בהריון?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

22/10/2023 | 14:35 | מאת: לימור

היי, שבוע 24. לפני ההריון הייתי אוכלת מדי פעם סלטים ופרות. בשבועות הראשונים להריון אכלתי קצת ולאט המעטתי בירקות ופרות. לא מסוגלת לאכול ירקות כלל למעט עגבניות שרי ומבחינת פרות אוכלת בננות. לוקחת מולטי ויטמין לנשים בהריון. בעבר הייתי אצל דיאטנית שבנתה תפריט אבל לא הצלחתי להתמיד. עד כמה קריטי צריכת ירקות

היי לימור, חשוב מאד לאכול נמזון מגוון מבחינת אבות המזון. ממליצה לחזור להיוועץ עם אותה דיאטנית בנוגע לתפריט שיכול להתאים לך, ובמידה ויהיה קושי למצוא תפריט שכזה היוועצי איתה בנוגע לכמה תוספים ואילו את צריכה על מנת שלא יחסר בהריון בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה