עליית בטא שלא מכפילה את עצמה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

22/10/2023 | 11:28 | מאת: אור

שלום יום רביעי 18/10 בטא 3382 יום למחרת 19/10 בטא 4002 היום 22/10 בטא 5188 נצפה שק הריון תוך רחמי שמתאים לשבוע 5 האם ההריון לא תקין בגלל שהבטא לא מכפילה את עצמה? אציין שהמחזור שלי לא סדיר עקב הנקה של תינוקת והביוץ שלי היה מאוחר

היי אור, באמת עושה רושם כי העליה אינה תקינה, אולם לא נתת את המידע בנוגע לשבוע ההריון לפי הוסת האחרונה שלך. ממליצה לעשות US חוזר 10 ימים לאחר הUS הראשון שעשית, במידה וללא שינוי בבדיקה, הרופא.ה מטפל.ת ידברו איתך בנוגע למשמעות ולהמשך ניהול. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה