שפעת בתחילת היריון-שבוע 3

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

18/10/2023 | 11:19 | מאת: אנונימי

שלום, אישתי נדבקה בשפעת באזור שבוע 3(נדבקה מהבן שלנו),הייתה עם חום גבוה(בשיא 40) במשך מספר ימים בנוסף השתעלה בכבדות וסבלה מצינון חריף,לקחה משככי כאבים. גילנו בתחילת שבוע 4 שהיא בהריון(היום היא כבר מרגישה יותר טוב בלי חום) הדבר העלה חששות רבים,יש מה לבדוק?תודה

היי לך, בשבועות האלו הסיכוי לפגיעה בהריון הינו אפסי (שכן למעט כך שלא תמיד יש עובר בשלב זה, אין בכלל שליה). על כן כל עוד היא מרגישה טוב, להערכתי אין משהו שיש עוד לעשות כעת. בכל מקרה אם יש שאלות או ספקות ממליצה לפנות לרופא.ה נשים מטפל.ת בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה