PARVO VIRUS תוצאות בדיקה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

17/10/2023 | 17:51 | מאת: ענת

אני בשבוע 8 (+2) להריון וביצעתי לאחרונה בדיקות דם בהפניית רופא הנשים. טרם קיבלתי פענוח של כל הבדיקות לכן עוד לא קבעתי תור לפענוח של הכל. רציתי לשאול לגבי בדיקת PARVO VIRUS בה התקבלה תוצאה חיובית גם לנוגדני IGG וגם IGM. מה ההשלכות במידה והעובר נדבק?

היי ענת, נגיף הפרבו יכול לגרום לאנמיה עוברית במידה וישנה הדבקה במהלך ההריון, יש משמעות למועד ההדבקה , ובמידה וישנה הדבקה במהלך ההריון יש לעשות ביקורות במסגרת הריון בסיכון. ממליצה קודם כל לפנות לרופא נשים מטפל ולמומחה למחלות זיהומיות לנסות להבין את מועד החשיפה ולהתחיל מעקב בהתאם. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה