ריח של מכסחת דשא בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

16/10/2023 | 08:47 | מאת: מיכל

שלום, גרים בבית מאוד ישן וכל מה שקורה בחוץ מגיע אלינו. החלונות היו פתוחים והתחילו לכסח את הדשא עם כל מיני מדשנים למיניהם ונכנס ריח חריף מאוד לבית של כיסוח דשא שהתפשט לכל החדרים וגם למטבח. מיד סגרתי חלונות אבל הריח עוד נשאר. אני בטרימסטר שני. האם חלילה יכול להיגרם נזק להריון? תודה

הי ימיכל, בכל שאלה בנוגע לחומרים אליהם ניתן להיחשף בהריון, ניתן לפנות למרכז הטרטולוגי של משרד הבריאות בטלפון 02-5082825 או להריופון אסף הרופא בטלפון 08-9779309 בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה