חרדה קשה מאזעקה בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

14/10/2023 | 20:44 | מאת: לירי

אחד מהשכנים כנראה גרר רהיטים והתחלתי להיכנס לחרדות כי חשבתי שמתחילה אזעקה. מיד לאחר מכן הלב שלי דפק בעוצמה רבה, הרגשתי כאב בחזה וחרדה קשה ואז מיד לאחר מכן העובר החל להשתולל ולבעוט. שבוע 22. האם חלילה יכול להיגרם נזק?? למה העובר בעט אחרי הסטרס?? יש צורך להיבדק?

שלום לך לירי, בהריון על שלנו עובד מהר יותר וחזק יותר ובתגובה לחרדה למשל זו תגובה טבעית שתרגישי דפיקות לב חזקות ולעתים אפילו כאב בחזה. במידה והכאב בחזה או תחושת דפיקות הלב החזקות חוזרים על עצמם, במיוחד אם לא היה טריגר, ממליצה לפנות לבדיקה אצל רופא/ת הנשים המטפל/ת שלך. לגבי ריבוי תנועות עובר - ריבוי תנועות הוא דבר חיובי(בניגוד להפחתה בתנועות עובר שדורשת בדיקה) בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה