הכפלת בטא הריון צעיר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

11/10/2023 | 13:19 | מאת: אבישג

שלום, עשיתי בדיקת בטא ביום שני 9.10 יצא ערך של 141 לאחר 48 שעות עשיתי היום 11.10 יצא ערך של 233 וסת אחרונה התקבלה ב2.9 וזיהיתי ביוץ מאוחר במקלונים בתאריך 22.9 לפי וסת נחשבת שבוע 5+4 אבל בטוחה שאני פחות בגלל הביוץ המאוחר . האם התוצאה של הבטא נראת תקינה או מדאיגה? *הריון טיבעי

שלום אבישג, קשה להגיד על סמך שתי בדיקות האן העלייה תקינה אנחנו מצפים להכפלת הערך תוך 48 שעות אך בהחלט יש טווח רחב ואי אפשר לקבוע על סמך התוצאות הללו. מה שניתן להגיד הוא שיש עלייה. כל עוד את מרגישה טוב, אין כאבי בטן או דימום, ממליצה לך להמתין שבוע ולגשת לבצע בדיקת אולטרה סאונד בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה