פוליפ בצוואר הרחם ודימום

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

11/10/2023 | 09:30 | מאת: אנונימית

היי, אשמח לעזרה, אני בהריון שבוע 13+4 כבר כמה שבועות שיש לי דימום בקטנה, לאחר בדיקות מצאו שזה מפוליפ שנמצא בצוואר הרחם, אני כל הזמן דואגת ורוצה להיות בטוחה שזה באמת בגלל הפוליפ ולכן אני הולכת לעשות המון בדיקות אולטרסאונד, אשמח לדעת האם יש המלצה על מכשיר ביתי שאוכל לרכוש חוץ מהמכשיר של קופת חולים כללית כדי שאוכל להיות יותר רגועה ולא ארוץ כל כמה ימים למיון?

שלום אנונימית, מבינה את החשש. באופן עקרוני במידה ויש אירועי דימום מומלץ להיבדק. לגבי מכשיר ביתי מדובר בחברות פרטיות, אין לי המלצה על מכשיר כזה או אחר. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה