המשך - עוד שאלות על GBS

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

08/10/2023 | 09:32 | מאת: דינה

1. האם עכשיו ברגע שיצא לי חיובי, אני צריכה לעשות בדיקה זו כל הריון? 2. האם זה נכון שאולי הבדיקה הזו מיותרת כי קראתי שהחיידק יכול להופיע ולהעלם? (לדוגמה היה יכול לצאת לי עכשיו שלילי, ועוד שבוע לדוגמה הייתי יכולה להידבק בו ובכלל לא הייתי יודעת, ולכן לא היו נותנים לי אנטיביוטיקה בלידה). יש טעם לבצע בדיקה זו אם זה מופיע ונעלם? 3. יש מצב שנדבקתי בגלל קלקול קיבה או משהו?

שלום, 1. יש המלצה לבצע בדיקת סקר ל GBS לכל הנשים בהריון בלי קשר םא יצא להן חיובי או שלילי בהריון קודם 2. יש חשיבות גדולה לביצוע הבדיקה כי הדבקה של ילוד עלולה להגיע למצב מסכן חיים 3. לא

17/10/2023 | 20:59 | מאת: חמודה אחת

תרגעי יש את זה ל50% מהנשים אני נבהלתי בהריון ראשון פתאום גיליתי שכל הנשים סביבי עם חיובי, כך גם היה עם בקע שגילו לי אחרי הריון בשורות טובות!

מנהלי פורום הריון ולידה