שתיית אלכוהול בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

06/10/2023 | 11:24 | מאת: באפני

היי, אני שבוע 21.שתיתי סיידר עם אלכוהול, חצי כוס חדפ. לא ידעתי שהסיידר מכיל אלכוהול. לא רגועה כרגע מההשלכות האפשריות.

שלום באפני, ההימנעות מאלכוהול מומלצת כמובן בכל ההריון ובמיוחד בטרימסטר הראשון. שתייה חד פעמית של כמות קטנה בשבוע 21 חא סביר שתיצור נזק משמעותי אך על מנת לדעת באופן ספציפי ניתן לפנות למרכז הטרטולוגי של משרד הבריאות בטלפון 02-5082825 או להריופון אסף הרופא בטלפון 08-9779309 ולבדוק מולם לגבי נזק אפשרי לעובר. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה