יש מצב שזה הריון??!?!

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

02/10/2023 | 21:43 | מאת: שני

היי לפני מספר ימים קיבלתי מחזור שלא אופייני בדרך כלל למחזור שלי, הכוונה של יום אחד קיבלתי אבל יום אחרי זה נעלם ככה במשך ארבעה ימים ובכולם יש קצת מחזור לא מתמלא הפד או משהו כזה וזה מוזר כי זה בחיים לא קרה לי בנוסף ביום הרביעי וביום השני בימים שבהם כן הופיעה לי המחזור היה לי מחזור בצבע אדמדם ורוד ואחרי זה חום (המחזור שלי הוא בדרך כלל 5 ימים) הפעם הוא היה ארבעה ימים שבארבעת הימים האלה קיבלתי יום כן ויום לא, התחילו לי כאבים משמעותיים בחזה ובבית השחי ורידים כחולים התחילו להופיע בנוסף גם נימים היו לי נימים אבל לא ככה וורודים גם אבל לא מופיעים באופן כזה משמעותי יש לי מלא כאבי ראש ובחילות פה ושם הוורידים בולטים קצת באיזור הפטמה, רציתי לדעת אם יכול להיות מצב של הריון למרות שבן זוגי גומר בחוץ.. תודה על התשובה ויש לי תור לרופאת נשים ביום רביעי אבל אני לא יכולה לחכות למבינות שבנינו :)

03/10/2023 | 03:53 | מאת: שני

בנוסף בטן נפוחה שניראת כמו היריון..

שלום שני, ייתכנו דימומים בתחילת הריון. ניתן לרכוש ערכת בדיקת הריון ביתית בשתן או לבקש הפנייה מהרופא/ה המטפל/ת שלך לבצע בדיקת הריון בדם (BHCG). לא ניתן לקבוע על סמך התסמינים בלבד האם מדובר בהריון או לא. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה