אסמטריה בחדרי המוח של העובר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

01/10/2023 | 12:32 | מאת: מירב

היי, בסקירה מאוחרת יצא שיש אסמטריה בחדרי המוח של העובר , אחד 3.5 ממ והשני 5.6 ממ ,, הפנו אותי לסקירה מכוונת ויעוץ גנטי,,, האם זה מעיד על משהו? מדאיג??

01/10/2023 | 16:57 | מאת: מירב

היי , חוזרת על שאלתי

שלום מירב, לרוב מתייחסים לאסימטריה בין חדרי המוח כאשר חדרי המוח מורחבים מעל 10 ממ. מכיוון שהרופא/ה שלך מכיר אותך והפנה אותך ממליצה לפנות אליו ולשאול אותו לגבי הנחיות ומשמעויות. בהצלחה

01/10/2023 | 19:14 | מאת: מירב

תודה על המענה , מדובר ברופאה שעשתה לי סקירה , לא רופא שלי שמכיר אותי , היא לא נתנה לי הרגשה לטובה למרות ששאר התוצאות הם בגדר הנורמה חוץ מחדרי המוח … הרופאים בכל מקרה מפנים לסקירה מכוונת? זה לא אמור להדאיג אותי אני מניחה

כמו שכתבתי ממליצה לפנות לרופא/ה המטפל/ת שלך ולקבל ממנו/ה את כל ההסבר

מנהלי פורום הריון ולידה