כאבי בטן דמויי מחזור שבוע 21

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

01/10/2023 | 07:42 | מאת: לירון

היי דר׳ באמצע הלילה התעוררתי עם כאבים בבטן תחתונה. היום בבוקר התעוררתי עם כאבים דמויי מחזור בבטן תחתונה ודקירות צד שמאל. יש לציין שיש לי שרירן בצד שמאל ועד לפני שבועיים היו כאבים עוצמתיים שנרגעו אבל כאמור החלו שוב כאבים, גם בגב תחתון. שבוע 21. האם לדעתך יש צורך ללכת לרופא להיבדק??

היי לירון, כאבי בטן תחתונה בהריון דורשים הערכה, על כן ממליצה לפנות לבדיקה רפואית בהצלחה

01/10/2023 | 10:26 | מאת: לירון

צלצלתי לכרגע אין רופאים יש לי אולטרסאנד ביתי. האם זה מספיק כרגע עד שאראה רופא עוד מספר ימים? בנוסף, מה הגורמים לכאבים בשלב כזה?

שלום לירון, מכשיר אולטרה סאונד ביתי אינו מהווה תחליף לבדיקה רפואית מלאה. גם בחול המועד יש מוקדים/מרכזי בריאות האישה שמקבלים תורים דחופים למקרים מהסוג הזה. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה