נרות אוטרוגסטן 200 מג

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

26/09/2023 | 23:34 | מאת: רעות

שלום, אני בהריון 5 בשבוע 16. הריון קודם הסתיים בלידה מוקדמת (שבוע 34) עקב ירידת מים. כעת הרופא רשם לי נרות אוטרוגסטן, החל משבוע זה כדי להפחית סיכוי ללידה מוקדמת. שאלתי - האם אכן ליטול משבוע זה? זה לא מוקדם מדי? שואלת כי לא מצאתי תגובות נוספות על נטילת תרופה זו החל מהשבוע בו אני נמצאת. תודה רבה!

היי רעות, הנרות מומלצים לנשים עם היסטוריה של לידה מוקדמת. מה גם ההמלצה היא להתחיל החל משבוע 16, כי קיצור צוואר אפשר להתחיל לראות כבר משבוע זה, זה נראה לך מוקדם אבל קיצור צוואר לעיתים זה תהליך הדרגתי והתחלה מניעתית בטיפול בעלת משמעות חשובה. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה