דימום חום לפני מחזור

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

21/09/2023 | 10:37 | מאת: אנונימית

שלום, עדיין לא ניסיתי להיכנס להריון. יש לי דימומים חומים שבוע לפני מחזור. עשיתי כמה בדיקות, הכל יצא תקין. AMH, קולונוסקופיה. ובשבוע הבא אעשה בדיקת פרוגסטרון. הרופאת נשים הביאה לי מרשם - דופסטון שאתחיל לקחת אחרי הבדיקת דם. שכחתי לשאול אותה אם אני צריכה לקחת את זה גם במחזור? או שעלי לפסיק כמה ימים לפני? האם בגלל הדימומים החומים יהיה לי קשה להיקלט?

היי לך, מטרת הדופסטון הינה לשמור על יציבות הרירית ככה שלא יהיו דימומים לא סדירים. מספר ימים לאחר הפסקת הטיפול, הרירית אמורה לנשור, ותתחיל להבנות מחדש לפי הוסת החודשית. לרוב זה עוזר. כל עוד תהיי תחת טיפול בדופסטון , לא תקבלי את הוסת החודשית שלך. לאחר מכן אם יהיה קושי להכנס להריון, תקבלי הנחיות מהרופאה המטפלת בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה