האם אולטרסאונד פולט חום??

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

19/09/2023 | 20:51 | מאת: קארין

היי דר משתמשת בus הביתי של כללית ושמתי לב שלאחר השימוש/הפעולה המכשיר חם מאוד. צלצלתי לשירות לקוחות והם טוענים שזה תקין כי כל פעולה פולטת חום. עכשיו אני ממש מפחדת שזה מחמם את הבטן ואת העובר. האם חלילה יכול לעשות נזק?

היי קארין, מכשיר האולטראסאונד בנוי על גלי קול. כמכשיר הוא פולט כמות מינימלית של חום, על כן יש לבצע את הבדיקות רק לפי אינדיקציה רפואית, במידה והינך מרגישה חום מוגבר יש לפנות לשירות לקוחות אולי יש בעיה עם המכשיר עצמו. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה