מעקב בהריון אחר צואר רחם קצר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

18/09/2023 | 17:59 | מאת: שירי

שלום אני בשבוע 29 של ההריון בהריון ראשון בשבוע ה27 עשיתי אוטרסאונד שגרתי והטכנאית עשתה על צואר הרחם ופעם אחת יצא לה 36 מ''מ ופעם אחת יצא 25 היא שלחה אותי לעשות לאחר שבוע עוד בדיקה בשבוע 28 שבא יצא 23 מ''מ ותוך כדי הבדיקה היא תפסה רגע שהיה 15 עשיתי עוד בדיקה בשבוע ה29 ויצא 22 רציתי לדעת מה זה מחייב מבחינת מעקב עשיתי מוניטור היום ולא היה צירים והצואר היה סגור האם אני צריכה להמשיך לעשות כל 3 ימים בדיקות תודה רבה

היי שירי, מבחינת מעקב אחר אורך תעלת צוואר זה משהו שנקבע עי רופא מטפל. ההמלצה היא לעדות אחת לשבוע/שבועיים בתלות בשבוע ההריון שלך. בכל מקרה אם תעלת צוואר מתקצרת מתחת ל25 ממ יש צורך להתייחס. אנא תפני לרופא.ה מטפל.ת לצורך הנחיות מסודרות בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה