תוצאה חריגה של העמסת כוכר היפו

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

16/09/2023 | 10:26 | מאת: קירה

שלום, העמסת סוכר בשבוע 26 תוצאה 48, היו בחילות וסחרחורות, רופאים לא התייחסו , הים שבוע 32,סוכר בצום בבוקר 69, לפעמים יש סחרחורות, אחרי אוכל סוכר עד 160 לפעמים, מה המשך מעקב, יכול להיות שמפספסים סכרת הריונית?

שלום קירה, בשנים האחרונות יש יותר הבנה שגם תוצאה של היפוגליקמיה בהעמסת סוכר לא נחשבת תקינה. לעתים מפנים להעמסה של 100 או פשוט ממשיכים מעקב בבדיקות דם או במעקבי סוכר ביתיים. במידה וכעת יש לך מדידות של 160 שעה לאחר תחילת האוכל אלו לא מדידות תקינות. ממליצה לתעד במשך שבוע את כל מדידות הסוכר ולהביאם לרופא/ת הנשים המטפל/ת שלך. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה