כאב ראש מעל 24 שעות בשבוע 24

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

15/09/2023 | 12:17 | מאת: שיראל

עשיתי בדיקות דם ושתן (ללא ספירת דם או בדיקת לחץ דם) בסטיק שתן יצא שאין חלבון בשתן. אבל אתמול התחיל לי כאב ראש מהבוקר ועד היום בצהריים עדיין די כואב. לא כאב חזק אבל אני שותה שלושה ליטר מים בראש ולא מבינה למה כואב (כן הייתי קצת בשמש אבל לא יותר משעה שעתיים) האם יש סיבה לדאוג? מה כדאי לעשות הלאה?

שלום שיראל, חסרים לי פרטים כדי לענות תשובה מלאה כמו למשל אם יש לך רקע של מיגרנות. באופן כללי אענה שכאב ראש קל שעובר אחרי משככי כאב(ניתן ליטול בהריון טץאקמול ואופטלגין) הוא כנראה לא מדאיג אך ככה ראש שנמשך למעלה מ24 שעות ולא חולף בהחלט מצריך לגשת לבדיקה רפואית. בהצלחה וחג שמח

מנהלי פורום הריון ולידה