פער של שבוע וחצי בגודל העובר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

14/09/2023 | 12:45 | מאת: פרוג

אני בשבוע 7 פלוס 6. בשבוע 7 פלוס 0, עשיתי אולטרא , נצפה שק הריון חלבון והד עוברי מתאים לשבוע 5 פלוס 6, ללא דופק עדין. בשבוע 7 פלוס 4, נצפה עובר מתאים לגודל 6 שבועות עם התחלה של דופק. (לדברי הטכנאית) האם איחור של שבוע וחצי מתאריך ו.א תקין? לא עשיתי מעקב זקיקים אך אני יודעת כמעט בוודאות לפי שמפ מתי היה הביוץ. איך זה הגיוני? יש לי תור לרופא רק עוד חודש. האם כדאי להקדים את התור? מה מומלץ?

שלום לך, ממליצה לך לבצע אולטרה סאונד חוזר בעוד 7-14 ימים לצורך ווידוא גדילה של העובר. בהצלחה וחג שמח

מנהלי פורום הריון ולידה