האם ניתן לוותר על בשר בהריון??

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

13/09/2023 | 12:54 | מאת: מאיה

הי ד"ר אני לא מחוסנת לטוקסופלזמה וגם סובלת ממעי רגיז. בתחילת ההריון אכלתי בשר פעם בשבןע אבל כעת התחלתי לפתח חרדות ומעדיפה להימנע. יש לי חששות מגידול הבשר והתנאים ששכב וגם מהבישול שלי למרות שעושה well done. האם אפשר לוותר על בשר במהלך ההריון? הדבר היחידי שאני צורכת כרגע להשלמת החלבון זה טונה מקופסת שימורים (פעמיים בשבוע) וביצים ונוטלת פרנטל כל יום

שלום מאיה, ניתן להיוועץ בתזונאית במסגרת מרכז בריאות האישה על מנת לוודא שאת מקבלת את כל מרכיבי המזון הדרושים לך ולעובר בהריון. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה