שימוש ב-us ביתי בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

11/09/2023 | 20:14 | מאת: נועה

היי ד"ר היום הזמנתי us ביתי מכללית והשליח הביא לי אותו ומאחר והיה חם, מניחה שהאריזה התחממה מאוד. מדובר על הקרטון שהתחתמם שבתוכו נמצא המכשיר (אין לי מושג אם המכשיר עצמו גם התחמם כי עוד לא פתחתי את האריזה) 1. האם יש טעם לפנות לשירות לקוחותכי אולי בגלל החום המכשיר לא תקין או שמסוכן להשתמש בו בהריון? 2. האם יש סכנה של קרינה בשימוש ב-us ביתי פעמיים בשבוע? noa

שלום נועה, מכשיר אולטרה סאונד הוא מכשיר ללא קרינה. לגבי התחממות של המכשיר מציעה לך לפנות לחברה ולבדוק מולם, אין לי דרך לדעת האם המכשיר תקול או לא. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה