יוטירוקס ואיחור במחזוא

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

11/09/2023 | 20:04 | מאת: רותם

שלום, התחלתי לקחת יוטירוקס 1.9 עקב תת פעילות בלוטת התריס. קיימנו יחסי מין ב2.9 והייתי אמורה לקבל מחזור ב7.9 . יש לי איחור של 4 ימים ביצעתי ב8.9 בדיקת הריון שיצאה שלילית וגם היום ועדיין יצא שלילי. האם הכדור הזה יכול לשבש לי את המחזור? האם עדיין יש סיכוי להריון? תודה על המענה

שלום רותם, כאשר יש תת פעילות בלוטת תריס במצב לא מאוזן בהחלט יכולה להיות השפעה על מחזור הווסת. ממליצה לפנות תרופא/ה המטפל/ת שלך להשלים בדיקות דם של תפקודי תריס ולקבל טיפול לאיזון הבלוטה. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה