עישון פסיבי בהריון מה עושים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

11/09/2023 | 17:34 | מאת: נורית

היי ד"ר אני לא מעשנת וגם לא בעלי אבל 3 פעמים ביום אני מריחה ריח של סיגריות מהשכן בהנחה והחלונות פתוחים. זה תופס אותי בהפתעה גם כשאני אוכלת. מיד סוגרת את החלונות. רוצה לדעת האם חלילה יכול להזיק להריון? אין לי אפשרות להפעיל מזגן 24/7 ואני ממש חוששת

שלום נורית, אין לי יכולת להעריך את מידת החשיפה שלך אך כפי שכתבת - מומלץ להימנע מעישון פסיבי ואקטיבי בהריון. מכיוון שמדובר בחשיפה שאין לך שליטה עליה, הייתי מנסה לצמצם אותה עד כמה שניתן, אולי לדבר עם השכנים ולהסביר את המצב,לסגור חלונות בזמנים האלו ולאוורר היטב את הבית. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה