דופק 163 - שבוע 22 וחמישה ימים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

08/09/2023 | 21:40 | מאת: טל

בסריקת מערכות בשבוע 22 וחמישה ימים, דופק העובר היה 163...שאלתי אם זה לא נחשב גבוה ואמרו לי שזה תקין לגיל ההריון - אבל ממה שראיתי הדופק אמור להיות בשלב הזה בין 120 ל-160...האם יש סיבה לדאגה? בבדיקה הקודמת בשבוע 20 - הדופק היה 151...

שלום טל, אכן דופק תקין לעוברים בשבוע כזה מוגדר 120-160 אך צריך לזכור שכמו שאנחנו מתרגשים/מבצעים פעילות גופנית הדופק שלנו עולה, כך גם העוברים. כאשר עובר זז הדופק שלו יכול לעלות, זה נקרא האצות וזה מצב תקין לחלוטין. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה