דימום שבוע 7 לאחר אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

07/09/2023 | 13:33 | מאת: רוני

היי אני בהיריון ב-ivf עם עובר שעבר pgt-a. עם היסטוריה של הפלות. אתמול היה אולטרסאונד וגינלי שהראה שהכל בסדר, אמצע שבוע 7. היום (בערך 13-14 שעות אחרי) התחיל דימום קל. האם סיכוי סביר שזה כתוצאה מהאולטרסאונד או מסיבה שאיננה מדאיגה? ברור לי שעד שלא נבדוק אי אפשר לדעת בוודאות, רק מנסה להבין אם זה סביר שיקרה כ-13-14 שעות לאחר אולטרסאונד. תודה רבה

שלום רוני, במידה ונבדקת רק בבדיקת אולטרה סאונד וגינלי ללא בדיקה ידנית (עם ספקולום/אצבע) הסבירות שהדימום נגרם מהבדיקה היא מאוד מאוד נמוכה. בדיקת אולטרה סאונד לא אמורה לגרום לדימום. כמו שכתבת, ממליצה לגשת להיבדק בדיקה מלאה על ידי רופא.ה. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה