האם זה בטוח לטוס בהריון בשבוע 24?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

06/09/2023 | 23:23 | מאת: רינת

זאת כבר פעם שלישית שאני טסה בהריון ועד עכשיו לא היתה שום בעיה.. אני בשבוע 24 עוד מעט ומתכננת לטוס לשבוע שוב לאירופה. הטיסה עצמה היא 5 שעות כל כיוון. אין לי סיבוכים בהריון. האם מומלץ לעשות משהן מיוחד לקראת הטיסה כמו לשים גרבי טיסה וכו'? קראתי בגוגל שיש אפילו אנשים שממליצים להזריק משהו לפני הטיסה כדי למנוע קרישי דם ואני פתאום קצת חוששת האם יש בזה באמת סיכון? תודה רבה

שלום רינת, הסיכון בטיסה תלוי בגורמי הסיכון של אחת במצבה הבריאותי וברקע הרפואי. על כן ממליצה לפנות לרופא/ה המטפל/ת ולהתייעץ איתו/ה בכל מקרה גם בהריון ביום יום ובמיוחד בטיסה מומלץ לשתות הרבה ולהתנייד. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה