בדיקות דם בהריון- שאלה בנוגע לתוצאות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

05/09/2023 | 11:26 | מאת: ליאור

בשבוע 8 עשיתי בדיקות דם ואלו התוצאות: HbA2 2.7% HbF<0.2 אשמח לדעת אם תקין בנוסף התוצאה של ויטמין D היא 51.7. האם מומלץ לקחת 1000 יחב"ל בנוסף למולטי ויטמין לנשים בהריון של אלטמן? אם כן, של איזה חברה? האם זה משנה או שהעיקר שיהיה רשום 1000 יחב"ל? תודה!

שלום ליאור, הבדיקות שצירפת הן בדיקות של בירור תלסמיה. הבדיקה נראית תקינה אך כדאי לברר מול רופא/ה מטפל/ת מדוע שלחה אותך לבדיקות הללו ולהשלים את הבירור. לגבי ויטמין D- הכמות במולטי-ויטמין או בפרה-נטאל היא מספקת להריון בהצלחה

06/09/2023 | 22:38 | מאת: ליאור

תודה! תוצאת בדיקת דם של ויטמין D היא 51.7, הבנתי שבמקרה זה מומלץ לקחת תוסף ויטמין D בנוסף למולטי. אם אני אקח גם תוסף האם זה יכול להזיק?

מנהלי פורום הריון ולידה