שאלה בנוגע לאולטרסאונד וגינלי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

05/09/2023 | 10:57 | מאת: ליאור

האם שמים כיסוי חד פעמי שעוטף את המתמר או שהוא עובר חיטוי לאחר כל בדיקה?

שלום ליאור בהחלט המתמר עובר חיטוי בין בדיקה לבדיקה ושמים עליו כיסוי חד פעמי בהצלחה

07/09/2023 | 12:16 | מאת: לירון

מצטרפת לשאלה איך באמת יודעים שהרופא חיטא לפני? האם גם את הספקולום מחטאים או שזה חד פעמי? אני אחרי בדיקת ספקולום ו-us וגינלי עם כאבי תופת

שלום לירון, אם יש לך ספק את תמיד יכולה לוודא עם הרופא/ה לפני הבדיקה. ספקולום יש חד פעמי מפלסטיק ויש ממתכת שעובר חיטוי וסטריליזציה לפני כל שימוש ספקולום תמיד מגיע ארוז בין אם פלסטיק ובין אם מתכת הבדיקה היא לא נעימה אבל לא אמורה לגרום לכאב לאורך זמן. במידה והכאב נמשך, ממליצה לפנות לבדיקה בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה